Loading...

Научете повече за Радулов Ел и предлаганите електро услуги!

електро услугиРадулов Ел е основана през 2008 г. в гр. Бургас,като еднолично дружество в сферата на ел. услугите, занимаващо се с изграждане, ремонт и поддръжка на електрически инсталации. Основател и собственик е г-н Жельо Радулов по професия Електротехник с дългогодишен опит в изграждането на сградни и промишлени електроинсталации . От създаването си фирмата е реализирала многобройни и най-разнообразни проекти, като промишлени предприятия, обществени и административни сгради, търговски центрове, множество туристически обекти и други.

Радулов Ел е фирма специализирана в изработката на всички видове ел. инсталации : силови, осветителни, слаботокови с богат опит в пожароизвестяването и сградната автоматизация, като вече има няколко завършени проекта ”Умен дом”.

През 2011 г. фирмата реализира за пръв път проект в сферата на възобновяемите енергийни източници участвайки в изграждането на фотоволтаични полета, в района на Лукойл Нефтохим – Бургас, обслужващи нуждите на ТЕЦ Лукойл.

През 2014 г. Радулов Ел взема участие по европейската програма за ”Развитие на човешките ресурси” по програма ”Студентски практики” , реализирана съвместно с Технически университет ВАРНА . В програмата взимат участие студенти от специалност Електроснабдяване и електрообзавеждане, като целта е  в продължение на 240 часа те да се запознават с техническо-документалната и практична част на няколко проекта. По този начин студентите натрупват необходимия опит за по-лесна и успешна професионална реализация.

Основните ни задачи са подчинени на стремежа към работа с високо качество  и кратки срокове  ,спечелване доверието  на клиента и пълноценно удовлетворяване на неговите потребности. Дългогодишните ни партньорства с голяма част от нашите клиенти  е приоритет и  индикатор за нашата коректност, лоялност и професионализъм.