Loading...

Начало

 

    Качествени електро инсталации от Радулов Ел!                               Тел: 089 673 9938 ; 088 690 4640

 

Като ориентирана към клиента фирма за ел. инсталации Радулов Ел се фокусира върху нуждите на клиентите и всеки ден намира нови начини, по които да им помага да растат и да се развиват.

С дългогодишен опит зад гърба си, чрез постоянно посвещение на отношенията с клиентите, Радулов Ел научи техните нужди и успя да създаде порядък, на който разчитат клиентите ни на глобално ниво – от малкия клиент до индустриални корпорации.

Благодарение на тези качества, наред с ангажираността, професионализма и непрекъснатия си стремеж към съвършенство, Радулов Ел успя да се конкурира с останалите фирми за ел. инсталации.

Не на последно място, бизнеса в България трупа все повече опит и увереност, което прави избора на фирми за ел. инсталации все по-обмислен, прецизен и се търси максимално бързо и добро обслужване. Радулов Ел може да осигури това не само чрез партньорството си с големи и доказали се фирми, но благодарение на опита и ресурса ни за работа по ОП „Развитие на човешките ресурси“ и по-специално по програма „Студентски практики“ в партньорство с Технически университет – Варна, чрез който проект спомогнахме за реализацията на безценни млади специалисти.